Primärbehandling

Primärbehandling, 6–8 veckor

Kärnan i vår behandlingsmodell är 12-stegsbehandling i grupp som kan kombineras med enskilda samtal. Vi erbjuder ett flexibelt upplägg med möjlighet till behandling på heltid, vardagar. Under behandlingstiden uppbär patienten en 100% förebyggande sjukpenning. I genomsnitt är behandlingstiden 6–8 veckor i primärvårdsbehandlingen. Därefter övergår klienten till vidarebehandling som sker en dag i veckan under 12 månader.

Varje klient har en kontaktperson som ansvarar för behandlingsplaneringen. Anhörigstöd ingår i behandlingskostnaden. För anhöriga och närstående finns anhörigprogrammet där de får kunskap om beroende som sjukdomsbegrepp. Anhöriga får också möjlighet att träffa andra med liknande erfarenheter i grupp.

Kontakta oss här

Vi hör gärna av oss till dig! Använd formuläret nedan så hör vi av oss snarast. Det går också bra att ringa på 0243-22 44 77 eller maila på info@nudax.se

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.